Se prepara grisul: se fierbe laptele iar cand da in clocot, se toarna grisul incet, amestecand continuu, untul si putina sare si se fierbe in continu
Se prepara grisul: se fierbe laptele iar cand da in clocot, se toarna grisul incet, amestecand continuu, untul si putina sare si se fierbe in continuare pe foc mic. Se ia de pe foc, dupa ce s-a ingrosat si se amesteca cu 2 oua batute. Se rastoarna compozitia obtinuta pe o farfurie mare. Dupa ce s-a racit, se taie felii care se ruleaza. Se dau prin oua batut si prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc cu compot.
Alte retete:
Papanasi fierti Galuste cu prune Gogosi pufoase

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii