Amestecam margarina cu galbenusurile de ou, faina si jumatate din cantitatea de zahar, apoi adaugam smantana si stafidele. Batem o spuma tare din alb
Amestecam margarina cu galbenusurile de ou, faina si jumatate din cantitatea de zahar, apoi adaugam smantana si stafidele. Batem o spuma tare din albusuri de ou si 20 g de zahar si o adaugam cu grija la compozitia dulce. Pastele se fierb in apa putin sarata, se strecoara si dau prin compozitia dulce. Ungem o tava cu unt si o presaram cu pesmet, apoi punem un strat de paste, presaram zaharul ramas amestecat cu mac macinat, inca un strat de paste, apoi intindem dulceata, iar la urma paste. Presaram de lamaie si il prajim in cuptorul incins pana se inroseste.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii