Etapa I: Se topeste mierea intr-o craticioara. Se inglobeaza mirodeniile si se lasa sa se racoreasca putin amestecul. Etapa II: Se bat spuma ouale, cu
Etapa I: Se topeste mierea intr-o craticioara. Se inglobeaza mirodeniile si se lasa sa se racoreasca putin amestecul.
Etapa II: Se bat spuma ouale, cu zahar. Se cerne faina si se amesteca impreuna cu bicarbonatul. Se adauga la compozitia de ou, impreuna cu mierea; se amesteca. Se inglobeaza coaja de lamaie.
Etapa III: Cuptorul se incinge la 180 grade Celsius. Se intinde aluatul intr-o tava unsa bine cu unt.
Etapa IV: Se coace aluatul cca 20 - 25 min. Se prepara o glazura din zahar pudra si suc de lamaie. Se unge turta cu glazura si se taie patratele.
Cu lapte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii