Delicatese din corn

Se tai rondele conrnurile si se toarna lapte fiert peste ele. Se bate spuma din unt, zahar si galbenusuri. Cornurile stoarse se adauga la spuma impreu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cornuri
  • lapte
  • 50 gr unt
  • 50 gr zahar
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • stafide
  • gem

Mod de preparare

Se tai rondele conrnurile si se toarna lapte fiert peste ele. Se bate spuma din unt, zahar si galbenusuri. Cornurile stoarse se adauga la spuma impreuma cu frisca batuta din albusuri si zahar vanilat si niste stafide.

Se pun intr-un vas jena uns cu unt si se pun la copt.
Alte retete recomandate:

Prajitura visine

Tort cu piersici

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori