Ingredientele de la aluat se amesteca bine, bine si rezulta un aluat moale. Cu ajutorul unei lingurite punem din aluat pe forma de copt incinsa. Aten
Ingredientele de la aluat se amesteca bine, bine si rezulta un aluat moale.
Cu ajutorul unei lingurite punem din aluat pe forma de copt incinsa.
Atentie! Nu puneti mai mult de o jumatate de lingurita.
Îi lasam pana se fac aurii si continuam pana coacem toti fagurii.
Crema:
Trecem prin masina de tocat, rahatul si jumatatea de lamaie, sau mai putina lamaie, dupa cum va place.
Rezultatul se amesteca cu untul.
Lipim fagurii doi cate doi, apoi dam fagurii prin zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Faguri, un dulce din copilarie a fost propusa de DADI. pe forum culinar.ro
Alte retete cu rahat gasiti aici:
Napolitane cu rahat,
Cornulete cu rahat,
Rahat Lokum
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii