Fursecuri

Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora. Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici. Din ingre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g de zahar vanilat
  • 2 buc galbenusuri de ou
  • Pentru spuma:
  • 2 albusuri de ou
  • 200 g zahar pudra
  • 1 lingura de suc de lamaie

Mod de preparare

Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora.

Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici.

Din ingrendientele ramase, se prepara o spuma care se adauga cu lingurita pe fiecare cerculet.

Se pun la copt in cuptor in prealabil incalzit, dar nu fierbinte (pentru coacere tava nu trebuie unsa).
Alte retete recomandate:

Diplomat

Tarta cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc