Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora. Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici. Din ingre
Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora.
Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici.
Din ingrendientele ramase, se prepara o spuma care se adauga cu lingurita pe fiecare cerculet.
Se pun la copt in cuptor in prealabil incalzit, dar nu fierbinte (pentru coacere tava nu trebuie unsa).
Alte retete recomandate:
Diplomat
Tarta cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceste Grisine în mantou de jambon cu dovlecel sunt bune de preparat atunci când stai la o șuetă cu prietenii....
Aperitiv grisine in mantou de jambon cu dovlecelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii