Fursecuri

Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate, punand vasul in baie de aburi. Se adauga miezul de nuca macinat, e

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • o cana de zahar
  • o cana de miez de nuca macinat
  • un pliculet de zahar vanilat
  • o lingura de esenta de migdale
  • 2 linguri de faina
  • o lingura de unte

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate, punand vasul in baie de aburi. Se adauga miezul de nuca macinat, esenta de migdale si doua linguri de faina. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se aseaza cu lingurita gramajoare din compozitie in tava si se da la cuptor, la foc mic 35-40 de minute.

Alte retete dulciuri recomandate

Galuste cu prune

Papanasi fierti

Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci