Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate, punand vasul in baie de aburi. Se adauga miezul de nuca macinat, e
Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate, punand vasul in baie de aburi. Se adauga miezul de nuca macinat, esenta de migdale si doua linguri de faina. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se aseaza cu lingurita gramajoare din compozitie in tava si se da la cuptor, la foc mic 35-40 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii