Fursecuri Bucuresti

Fursecurile Bucuresti sunt foarte bune. Acestea se fac din unt sau margarina, zahar tos si oua.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g unt sau margarina
  • 300 g zahar tos
  • 10 oua
  • 750 g faina
  • Glazura:
  • 200 g ciocolata si
  • 30 ml ulei.

Mod de preparare

Pentru fursecurile Bucuresti, se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga ouale unul cate unul, apoi romul, vanilia, coaja de lamaie, faina si putina sare. Se lasa la rece timp de un sfert de ora, apoi se pun cu posul bastonase pe hartie, dupa care se presara nuca prajita si  macinata pe deasupra si se coc la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, se dau prin glazura  de ciocolata cu partea care a fost dedesubt. Glazura se face din 200 g ciocolata si 30 ml ulei.


Fursecurile Bucuresti se servesc glazurate, dupa ce s-au racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori