Fursecurile Bucuresti sunt foarte bune. Acestea se fac din unt sau margarina, zahar tos si oua.
Pentru fursecurile Bucuresti, se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga ouale unul cate unul, apoi romul, vanilia, coaja de lamaie, faina si putina sare. Se lasa la rece timp de un sfert de ora, apoi se pun cu posul bastonase pe hartie, dupa care se presara nuca prajita si macinata pe deasupra si se coc la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, se dau prin glazura de ciocolata cu partea care a fost dedesubt. Glazura se face din 200 g ciocolata si 30 ml ulei.
Fursecurile Bucuresti se servesc glazurate, dupa ce s-au racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii