Fursecuri cu anason

Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu anason sunt necesare urmatoarele ingrediente: zahar, oua, anason, faina, vanilie.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita anason pisat foarte fin
  • 150 g faina
  • vanilie

Mod de preparare

Se pun intr-un vas asezat la foc foarte mic ouale si zaharul, se bate cu telul pana se ingroasa si se albeste, nelasand insa sa fiarba. Se ia vasul de la foc si se bate in continuare pana se raceste bine pasta obtinuta. Se adauga anasonul, faina si vanilia si se amesteca, apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt.

Se coace la foc mic, iar cand este gata se trage tava la gura cuptorului si foarte repede se taie cu un cutit foarte ascutit, patrate cu latura de 5—6 cm. Se rasuceste fiecare patrat in forma de tubulet, se lasa in tava si se da iar la cuptor, se stinge focul si se lasa cateva minute ca sa se usuce.


Se servesc dupa ce s-au uscat putin.

Alte retete recomandate:

Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu jeleu

Fursecuri simple

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori