Fursecuri cu cacao

Se amesteca faina cu zaharul, apoi se adauga sarea, bucatelele de unt si galbenusurile. Se framanta bine aluatul, apoi se imparte in doua si se adaug

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 120 gr zahar pudra
  • sare
  • 250 gr unt rece
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura cacao

Mod de preparare

Se amesteca faina cu zaharul, apoi se adauga sarea, bucatelele de unt si galbenusurile. Se framanta bine aluatul, apoi se imparte in doua si se adauga cacaua la una dintre jumatati. Se infasoara in folie si se lasa la frigider 2 ore. Se intinde apoi 2 foi groase de 3 mm. Se decupeaza forme rotunde si se coc in cuptorul incins 10 minute.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Prajituri simple Gogosi pufoase Prajitura snikers

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc