Fursecurile cu ciocolata sunt simplu de preparat si delicioase. Se poate folosi si alta umplutura pentru aceasta reteta de fursecuri, nu neaparat ciocolata.
Mixam galbenusurile cu zaharul dupa care adaugam untul moale si mixam, apoi adaugam albusurile batute putin cu furculita.
Faina o amestecam cu praful de copt, sare, si coaja de lamaie. Adaugam peste compozitia de ou, adaugam esenta si untura si framantam coca bine (daca este nevoie adaugam lapte) dupa care o invelim in folie si dam la rece 1 ora.
Intindem o foaie de cca 1 cm, decupam forme (eu am ales stea si floare).
Eu am suprapus 3 stelute, la ultima am decupat 1 cerc in mijloc adaugam ciocolata in mijloc (se poate adauga si coacaze negre facute dulceata).
Le asezam in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Eu am uns cateva cu ou deasupra sa fie mai rumenite
Fursecurile cu ciocolata se pot servi dupa ce se racesc putin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii