Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu ciocolata si migdale sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale, zahar, oua, faina, ciocolata.
Se freaca patru galbenusuri cu zaharul pana se albesc. Se adauga migdalele date prin masina de nuci, ciocolata rasa sau cacao si se amesteca foarte bine ca sa nu ramana nici un cocolos. La sfarsit se adauga, amestecand usor, un albus batut spuma. Se ia din compozitia obtinuta cate o lingurita si se aseaza pe tava de copt unsa, la distanta de 1/2 cm. Se coc la foc potrivit.
. Fursecurile se scot fierbinti din tava si se presara cu putin zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu musli
Fursecuri cu stafide
Fursecuri fragede
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii