Aluatul: Zaharul, galbenusurile si apa fierbinte se amesteca bine. Adaugam faina (in care am pus praful de copt), cacao si la sfarsit albusurile batu
Aluatul: Zaharul, galbenusurile si apa fierbinte se amesteca bine. Adaugam faina (in care am pus praful de copt), cacao si la sfarsit albusurile batute spuma. Acest amestec se coace intr-o tava mare, pentru ca sa nu fie blatul prea inalt. Daca aluatul s-a racit, se decupeaza cercuri din el, care se taie in doua, se ung cu crema, apoi se dau prin cocos macinat.
Crema: Zaharul, untul si esenta de rom se amesteca bine. Din lapte, zahar vanilat si faina se fierbe o crema tare. Daca s-a racit, se amesteca bine cu untul, apoi se aplica pe rondele, asa cum am descries mai sus.
Alte retete de dulciuri recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii