Untul topit se freaca dupa doua ore cu o furculita pana devine spuma. Se adauga zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie si se freaca in continuare.
Untul topit se freaca dupa doua ore cu o furculita pana devine spuma. Se adauga zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie si se freaca in continuare. Se adauga vanilia, se cerne faina si se amesteca incet ca sa se incorporeze bine, apoi se adauga incet albusurile batute spuma. Se ia cu lingurita din aluat si se pun fursecurile la copt pe o tava, la foc potrivit. Se scot cand s-au rumenit. Se pregateste crema de cacao, la rece, amestecand doua linguri de unt cu zaharul si galbenusurile adaugate pe rand. Se adauga apoi cacaua cernuta si albusurile batute spuma si se amesteca bine. Se lipesc fursecurile doua cate doua cu crema de cacao.
Se servesc cu lapte sau ceai.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura nuci umplute
Tarta cu mere si crema de vanilie
Prajitura negresa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii