Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare, galbenusuri, fisticul cu
Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare, galbenusuri, fisticul cu faina. Se fac rulouri cu diametrul de 4 cm, se infasoara in folie de aluminiu si se pun la rece. Tava se tapeteaza cu hartie de copt. Din rulouri se taie felii groase de 1 cm, din care se fac bile. Cu coada ulei linguri de lemn se face o adancitura in fiecare bila. Se amesteca zaharul pudra cu 2 linguri de apa. Se umplu adanciturile cu zahar si se orneaza cu fistic si fructe confiate, apoi se rumenesc la cuptor.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii