Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare, galbenusuri, fisticul cu
Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare, galbenusuri, fisticul cu faina. Se fac rulouri cu diametrul de 4 cm, se infasoara in folie de aluminiu si se pun la rece. Tava se tapeteaza cu hartie de copt. Din rulouri se taie felii groase de 1 cm, din care se fac bile. Cu coada ulei linguri de lemn se face o adancitura in fiecare bila. Se amesteca zaharul pudra cu 2 linguri de apa. Se umplu adanciturile cu zahar si se orneaza cu fistic si fructe confiate, apoi se rumenesc la cuptor.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii