Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare, galbenusuri, fisticul cu
Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare, galbenusuri, fisticul cu faina. Se fac rulouri cu diametrul de 4 cm, se infasoara in folie de aluminiu si se pun la rece. Tava se tapeteaza cu hartie de copt. Din rulouri se taie felii groase de 1 cm, din care se fac bile. Cu coada ulei linguri de lemn se face o adancitura in fiecare bila. Se amesteca zaharul pudra cu 2 linguri de apa. Se umplu adanciturile cu zahar si se orneaza cu fistic si fructe confiate, apoi se rumenesc la cuptor.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii