Se pune faina intr-un castron, se face in mijloc o adancitura si se pun in ea ouale, untul topit, smantana, zaharul, bicarbonatul dizolvat in apa si
Se pune faina intr-un castron, se face in mijloc o adancitura si se pun in ea ouale, untul topit, smantana, zaharul, bicarbonatul dizolvat in apa si sarea. Se amesteca bine, pana se obtine un aluat potrivit. Se mai framanta cateva minute si se intind din ea doua foi. Una se pune in tava tapetata, se unge cu marmelada si se presara cu nuci. Se acopera cu cealalta foaie, care se unge cu ou si se presara cu nuci rasnite si zahar tos. Se pune tava in cuptorul cald si se coace prejitura 40 de minute la foc potrivit.
Calda, prajitura se taie in forma de romburi. Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Tarta cu fructe
Prajitura Negresa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii