Pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de fursecuri cu migdale amare sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar pudra, faina, samburi de migdale amare, migdale.
Se freaca sase galbenusuri si trei albusuri cu zaharul pana se face spuma. Se adauga migdalele dulci si cele amare date prin masina de nuci, faina si se amesteca foarte bine. Se lasa 15 min apoi se ia din compozitie cate o lingurita, se aseaza pe tava de copt capitonata cu hartie cerata la distanta de 1 cm si se da la cuptor, lasand sa se rumeneasca putin.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Fursecuri englezesti
Fursecuri cu portocale
Fursecuri cu miere si lamaie
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii