Fursecuri cu nuca

Margarina se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, praful de copt, apoi faina si putina sare. Se modeleaza mici bilute, care

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr margarina
  • 350 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 oua
  • 1 jumatate plic de praf de copt
  • nuca macinata
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Margarina se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, praful de copt, apoi faina si putina sare. Se modeleaza mici bilute, care se trec prin albus, apoi prin nuca si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Fursecurile se turtesc usor si se coc apoi la foc potrivit.
Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Prajituri simple

Ciocolata de casa

Prajitura snikers

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori