Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si se incorporeaza treptat, ouale batute bine. Compozitia se amesteca
Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si se incorporeaza treptat, ouale batute bine. Compozitia se amesteca usor si se adauga faina si putina sare, apoi se tapeteaza tavile cu ulei si hartie. Se toarna in forme rotunde din compozitia obtinuta si se presara deasupra miezul de nuca maruntit sau macinat. Tava se introduce in cuptor, la foc potrivit si se lasa fursecurile la copt.
Fursecurile se pot servi doar dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Turta dulce
Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii