Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si se incorporeaza treptat, ouale batute bine. Compozitia se amesteca
Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si se incorporeaza treptat, ouale batute bine. Compozitia se amesteca usor si se adauga faina si putina sare, apoi se tapeteaza tavile cu ulei si hartie. Se toarna in forme rotunde din compozitia obtinuta si se presara deasupra miezul de nuca maruntit sau macinat. Tava se introduce in cuptor, la foc potrivit si se lasa fursecurile la copt.
Fursecurile se pot servi doar dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Turta dulce
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii