Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si se incorporeaza treptat, ouale batute bine. Compozitia se amesteca
Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si se incorporeaza treptat, ouale batute bine. Compozitia se amesteca usor si se adauga faina si putina sare, apoi se tapeteaza tavile cu ulei si hartie. Se toarna in forme rotunde din compozitia obtinuta si se presara deasupra miezul de nuca maruntit sau macinat. Tava se introduce in cuptor, la foc potrivit si se lasa fursecurile la copt.
Fursecurile se pot servi doar dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Turta dulce
Lapte de pasare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautM-a încântat această rețetă de când am văzut-o la Motănel, căruia îi mulțumesc pentru...
Placinta creata cu branza sarataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii