Margarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si apoi albusurile batute sp
Margarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si apoi albusurile batute spuma si se omogenizeaza bine. Se pune putina sare in crema, apoi se adauga nucile macinate si faina cernuta. Se ia cu lingurita din amestec si se pun mici gramajoare pe o tava neunsa. Aceasta se introduce in cuptor si se lasa la copt, la foc mare, uns fert de ora.
Se servesc fursecurile pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Ciocolata de casa Cornulete cu rahat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii