Nuga se taie cuburi si se amesteca cu faina, zaharul pudra, alunele, scortisoara, praful de cuisoare si untul taiat marunt. Se adauga romul si oul, a
Nuga se taie cuburi si se amesteca cu faina, zaharul pudra, alunele, scortisoara, praful de cuisoare si untul taiat marunt. Se adauga romul si oul, apoi se framanta bine aluatul. Se infasoara in folie si se lasa la rece 30 de minute. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se decupeaza cerculete mici. Se coc in cuptorul incins 12 minute, apoi se lasa la racit. Se topeste ciocolata amaruie in bain-marie, apoi se pun fursecurile in ea, pana la jumatate.
Se topeste ciocolata alba si se decoreaza. Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Chec pufos Cornulete cu rahat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii