Se pun stafidele la macerat in rom. Se freaca intr-un vas, untul cu zaharul pana se face crema. Se adauga ouale, faina si la urma stafidele cu romul.
Se pun stafidele la macerat in rom. Se freaca intr-un vas, untul cu zaharul pana se face crema. Se adauga ouale, faina si la urma stafidele cu romul. Se unge bine o tava cu ulei si se pun cu lingurita gramajoare de aluat, la distanta una de alta. Se coc la foc potrivit timp de 10 minute. Se scot imediat din tava.
Se servesc cu ceai sau cu cafea. Alte retete de dulciuri:
Amandine cu crema de ciocolata
crema tarta
Tarta cu mere si crema de vanilie
Prajitura cu branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii