Untul se freaca cu zaharul si albusurile. Se adauga stafidele curatate si spalate, se amesteca bine, apoi se adauga faina, in ploaie. Se adauga putina
Untul se freaca cu zaharul si albusurile. Se adauga stafidele curatate si spalate, se amesteca bine, apoi se adauga faina, in ploaie. Se adauga putina sar si se amesteca in continuare. Se iau mici gramajoare din aluat si se pun pe o tava tapetata la copt, in cuptorul incins.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Galuste prune
Prajitura cu branza
Ciocolata de casa

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii