Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu vanilie si rom sunt necesare urmatoarele ingrediente: rom, faina, zahar pudra, praf de copt, ou, vanilie.
Se freaca spuma oul cu zaharul, se adauga uleiul amestecind bine, apoi faina putin cate putin, vanilia, romul. Din aluatul obtinut se ia cate o lingurita si se aseaza in tava de copt unsa si presarata cu faina la distanta de 4—5 cm. Se pune la cuptor la foc mic, lasand sa se rumeneasca putin.
Se scot din tava fierbinti.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu crema de cacao
Fursecuri dulci cu miere
Fursecuri
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii