Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu vanilie si rom sunt necesare urmatoarele ingrediente: rom, faina, zahar pudra, praf de copt, ou, vanilie.
Se freaca spuma oul cu zaharul, se adauga uleiul amestecind bine, apoi faina putin cate putin, vanilia, romul. Din aluatul obtinut se ia cate o lingurita si se aseaza in tava de copt unsa si presarata cu faina la distanta de 4—5 cm. Se pune la cuptor la foc mic, lasand sa se rumeneasca putin.
Se scot din tava fierbinti.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu crema de cacao
Fursecuri dulci cu miere
Fursecuri
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii