Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu vanilie si rom sunt necesare urmatoarele ingrediente: rom, faina, zahar pudra, praf de copt, ou, vanilie.
Se freaca spuma oul cu zaharul, se adauga uleiul amestecind bine, apoi faina putin cate putin, vanilia, romul. Din aluatul obtinut se ia cate o lingurita si se aseaza in tava de copt unsa si presarata cu faina la distanta de 4—5 cm. Se pune la cuptor la foc mic, lasand sa se rumeneasca putin.
Se scot din tava fierbinti.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu crema de cacao
Fursecuri dulci cu miere
Fursecuri

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii