Pentru fursecuri in 3 culori se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, esenta si laptele, amestecam bine.
Pentru fursecuri in 3 culori se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, esenta si laptele, amestecam bine.
Impartim aluatul in 3. Una ramane alba, in a 2 a se adauga cacao si se amesteca bine, iar in cea de a 3 se adauga colorant rosu,( 200 g capsuni am pus zahar peste ele,si le-am lasat peste noapte,le-am pisat si le-am adaugat peste compozitie). Daca este nevoie se mai adauga faina.
Cele 3 bile de aluat se modeleaza in forma de cilindru (sau cum dorim) le unim, le ungem cu albus de ou, le trecem prin nuca de cocos si le rulam in folie alimentara. Le dam la frigider cca 2-3 ore. Cu un cutit taiem felii mai groase si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Fursecurile in 3 culori dam tava la cuptorul incalzit cca 15-20 minute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii