Fursecuri in 3 culori

Pentru fursecuri in 3 culori se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, esenta si laptele, amestecam bine.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri in 3 culori

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 2 linguri lapte
  • 200 g faina
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • capsuni(sau colorant rosu)
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Pentru fursecuri in 3 culori se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, esenta si laptele, amestecam bine.

Impartim aluatul in 3. Una ramane alba, in a 2 a se adauga cacao si se amesteca bine, iar in cea de a 3 se adauga colorant rosu,( 200 g capsuni am pus zahar peste ele,si le-am lasat peste noapte,le-am pisat si le-am adaugat peste compozitie). Daca este nevoie se mai adauga faina.

Cele 3 bile de aluat se modeleaza in forma de cilindru (sau cum dorim) le unim, le ungem cu albus de ou, le trecem prin nuca de cocos si le rulam in folie alimentara. Le dam la frigider cca 2-3 ore. Cu un cutit taiem felii mai groase si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Fursecurile in 3 culori dam tava la cuptorul incalzit cca 15-20 minute


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori