Fursecuri mentolate

Pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de fursecuri mentolate sunt necesare urmatoarele ingrediente: miere, ulei, faina, praf de copt, ulei de menta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cescute miere
  • 2 cescute ulei
  • 5 cescute faina
  • 3/4 lingurita praf de copt
  • 15 picaturi ulei de menta.

Mod de preparare

Se bate spuma mierea cu oul, se adauga uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi praful de copt si uleiul de menta si se mai amesteca inca 5—6 min. La sfarsit se adauga faina putin cate putin, amestecand neincetat pentru a se evita formarea cocoloaselor. Se ia din aceasta compozitie cate o lingurita si se aseaza gramajoare pe o tava de copt unsa cu unt la distanta de patru cinci centimetri, ca sa aiba loc sa creasca. Se pune la cuptor la foc potrivit. Se scot din tava calde.


Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Prajituri simple

Pasca cu branza

Lapte de pasare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori