Pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de fursecuri mentolate sunt necesare urmatoarele ingrediente: miere, ulei, faina, praf de copt, ulei de menta.
Se bate spuma mierea cu oul, se adauga uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi praful de copt si uleiul de menta si se mai amesteca inca 5—6 min. La sfarsit se adauga faina putin cate putin, amestecand neincetat pentru a se evita formarea cocoloaselor. Se ia din aceasta compozitie cate o lingurita si se aseaza gramajoare pe o tava de copt unsa cu unt la distanta de patru cinci centimetri, ca sa aiba loc sa creasca. Se pune la cuptor la foc potrivit. Se scot din tava calde.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Prajituri simple
Pasca cu branza
Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii