Fursecurile Oaca-Oaca sunt o reteta simpla si delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, margarina, stafide si zahar.
Mixam margarina la temperatura camerei cu zaharul pudra si zaharul vanilat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma albusul. Amestecam bine, iar apoi adaugam faina, amidonul si sarea. In cele din urma putem pune si bucatele de ciocolata, stafide, nuci, migdale, sau orice altceva. Vom obtine un aluat nu foarte tare, ce se poate modela cu mana. Formam bilute din aluat, le aplatizam intre palme si le punem in tava fara a o unge cu grasime. Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute, pana devin usor aurii pe margine.
Se servesc alaturi de ceai sau cafea.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii