Fursecuri Oaca-Oaca

Fursecurile Oaca-Oaca sunt o reteta simpla si delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, margarina, stafide si zahar.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri Oaca-Oaca

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 125 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 1 albus
  • 150 g amidon
  • 200 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 zahar vanilat
  • ciocolata
  • stafide
  • migdale (optional)

Mod de preparare

Mixam margarina la temperatura camerei cu zaharul pudra si zaharul vanilat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma albusul. Amestecam bine, iar apoi adaugam faina, amidonul si sarea. In cele din urma putem pune si bucatele de ciocolata, stafide, nuci, migdale, sau orice altceva. Vom obtine un aluat nu foarte tare, ce se poate modela cu mana. Formam bilute din aluat, le aplatizam intre palme si le punem in tava fara a o unge cu grasime. Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute, pana devin usor aurii pe margine.


Se servesc alaturi de ceai sau cafea.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc