Fursecuri Oaca-Oaca

Fursecurile Oaca-Oaca sunt o reteta simpla si delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, margarina, stafide si zahar.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri Oaca-Oaca

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 125 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 1 albus
  • 150 g amidon
  • 200 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 zahar vanilat
  • ciocolata
  • stafide
  • migdale (optional)

Mod de preparare

Mixam margarina la temperatura camerei cu zaharul pudra si zaharul vanilat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma albusul. Amestecam bine, iar apoi adaugam faina, amidonul si sarea. In cele din urma putem pune si bucatele de ciocolata, stafide, nuci, migdale, sau orice altceva. Vom obtine un aluat nu foarte tare, ce se poate modela cu mana. Formam bilute din aluat, le aplatizam intre palme si le punem in tava fara a o unge cu grasime. Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute, pana devin usor aurii pe margine.


Se servesc alaturi de ceai sau cafea.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori