Se freaca untul cu zaharul, se inglobeaza faina si sarea in unt si se framanta un aluat cleios. frisca se adauga la sfarist si se mai framanta aluatul
Se freaca untul cu zaharul, se inglobeaza faina si sarea in unt si se framanta un aluat cleios. frisca se adauga la sfarist si se mai framanta aluatul putin. Se intinde din aluat o foaie de 5 mm grosime si se taie diferite figurine cu forme speciale pentru biscuiti. Se pun galetele pe o tava tapetata si se coc in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 15 minute.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Aluat frantuzesc

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii