Se freaca untul cu zaharul, se inglobeaza faina si sarea in unt si se framanta un aluat cleios. frisca se adauga la sfarist si se mai framanta aluatul
Se freaca untul cu zaharul, se inglobeaza faina si sarea in unt si se framanta un aluat cleios. frisca se adauga la sfarist si se mai framanta aluatul putin. Se intinde din aluat o foaie de 5 mm grosime si se taie diferite figurine cu forme speciale pentru biscuiti. Se pun galetele pe o tava tapetata si se coc in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 15 minute.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Aluat frantuzesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii