Untul se fraca spuma, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se pune cate o lingura de zahar si se omogeniozeaza compozitia. Sepa
Untul se fraca spuma, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se pune cate o lingura de zahar si se omogeniozeaza compozitia. Separat se bat doua albusuri spuma tare si se incorporeaza in compozitie. Se foloseste un cornet de hartie, in care se adauga compozitia si se intind cu ajutorul lui betisoare de 8 cm lungime, la distanta una de alta. Tava se introduce in cuptor la copt. Se scot cu lama cutitului si se asaza pe platou.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii