Limbi de pisica

Untul se fraca spuma, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se pune cate o lingura de zahar si se omogeniozeaza compozitia. Sepa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr faina
  • 130 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 120 gr unt
  • 2 albusuri

Mod de preparare

Untul se fraca spuma, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se pune cate o lingura de zahar si se omogeniozeaza compozitia. Separat se bat doua albusuri spuma tare si se incorporeaza in compozitie. Se foloseste un cornet de hartie, in care se adauga compozitia si se intind cu ajutorul lui betisoare de 8 cm lungime, la distanta una de alta. Tava se introduce in cuptor la copt. Se scot cu lama cutitului si se asaza pe platou.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Tiramisu

Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori