Mini tartele sunt desertul ideal pentru o masa cu multi invitati, dar sunt excelente si ca desert doar pentru membri familie, in principal pentru ca sunt portii individuale.
Se amesteca faina cu ingredientele uscate.
Separat intr-un vas amestecam galbenusul cu apa.
Turnam peste compozitia de faina, adaugam untul si untura si amestecam bine. Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 1 ora
Impartim coca in bucati egale si intindem in forma de cerc.
Asezam in forma de tarta si intepam cu furculita pe alocuri
Dam la cuptor cca 20 minute sa se rumeneasca putin.
Lasam sa se raceasca putin in forme
Eu le-am umplut cu mousse de ciocolata si mousse de zmeura in care am adaugat 100 g crema de branza.
Mini tartele se pot umple cu zmeura sau cu visine facute dulceata din camara de Bunatati din natura. Ies la fel de bune.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii