Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de pesmeti cu chimen si nuca sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, bicarbonat, chimen, nuca.
Se amesteca impreuna ouale cu zaharul, apoi se adauga untura, nucile, bicarbonatul, chimenul si la urma faina. Se framanta bine. Se intind cu vergeaua doua foi de 2 cm grosime. Se unge o tava. Se aseaza cele doua foi una langa alta (in forma patrata sau dreptunghiulara) si se coc la foc potrivit.
Cand sunt fierbinti se taie betisoare lungi si groase de un deget.
Alte retete recomandate:
Pesmeti tigarete
Pesmeti cu lamaie
Pesmeti cu migdale
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii