Pentru pesmetii cu scortisoara se freaca o ceasca de caimac cu doua oua, unt topit, zahar vanilat, scortisoara, bicarbonat proaspat cernut si sare.
Pentru pesmetii cu scortisoara se freaca o ceasca de caimac cu doua oua, unt topit, zahar vanilat, scortisoara, bicarbonat proaspat cernut si sare. Se pune pe masa faina, se face loc la mijloc si se toarna compozitia de mai sus. Se framanta cu mana, facand un aluat potrivit de tare. Se aduna la un loc, se acopera cu un servet si se lasa o jumatate de ora la rece sa se odihneasca. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie forme mici, se presara zahar si se coc la foc potrivit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii