Se amesteca faina cu praful de copt, untul, oul, zaharul, laptele si zaharul vanilat. Se framanta aluatul obtinut bine si se lasa aproximativ o ora s
Se amesteca faina cu praful de copt, untul, oul, zaharul, laptele si zaharul vanilat. Se framanta aluatul obtinut bine si se lasa aproximativ o ora sa se odihneasca. Se intinde apoi o foaie, se taie forme diverse si pe fiecare se pune cate o stafida. Pesmetii se pun intr-o tava si se introduc in cuptorul fierbinte, la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Ciocolata de casa
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii