Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, smantana, romul si faina cat cuprinde. Se intinde o foaie de 1-2 cm grosime din aluatul for
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, smantana, romul si faina cat cuprinde. Se intinde o foaie de 1-2 cm grosime din aluatul format, se taie in patratele si se decupeaza diferite forme. Se pun formele intr-o tava unsa cu unt si se lasa in cuptor 10 minute.
Alte retete de dulciuri:
Fursecuri de Craciun
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii