Untura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se stoarce zeama de la o lamaie mica si se
Untura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se stoarce zeama de la o lamaie mica si se dauga faina si albusurile batute spuma. Aluatul framantat se intinde si se pune foaia intr-o tava, care se da la cuptor, la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, se taie romburi si se serveste pudrat cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Tort de mere
Cremsnit
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelEste o prajitura cu gust intens de ciocolata si in care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon.
Negresa cu branza si cireseSe spala fructele, se curata de codite si se pun intr-un vas mare de sticla acoperite cu zahar. O lingura de zahar se freaca...
Vin de visineO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu