Piscoturi cu lamaie

Untura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se stoarce zeama de la o lamaie mica si se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr untura
  • 250 gr faina
  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Untura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se stoarce zeama de la o lamaie mica si se dauga faina si albusurile batute spuma. Aluatul framantat se intinde si se pune foaia intr-o tava, care se da la cuptor, la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, se taie romburi si se serveste pudrat cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Cornulete cu rahat

Tort de mere

Cremsnit

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc