Untul moale se bate energic cu zaharul. Se adauga apoi un ou intreg si se bate in continuare. Faina se amesteca in compozitie, se adauga apoi stafide
Untul moale se bate energic cu zaharul. Se adauga apoi un ou intreg si se bate in continuare. Faina se amesteca in compozitie, se adauga apoi stafidele tinute putin in rom. Se formeaza din coca piscoturi lungi, rotunde, in forma de creioane, se pun apoi pe tava unsa cu unt si presarata cu putina faina. Se pune tava la copt, in cuptorul cald, la foc mediu.
Se servesc langa cafea sau lapte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Chec pufos
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii