Untul moale se bate energic cu zaharul. Se adauga apoi un ou intreg si se bate in continuare. Faina se amesteca in compozitie, se adauga apoi stafide
Untul moale se bate energic cu zaharul. Se adauga apoi un ou intreg si se bate in continuare. Faina se amesteca in compozitie, se adauga apoi stafidele tinute putin in rom. Se formeaza din coca piscoturi lungi, rotunde, in forma de creioane, se pun apoi pe tava unsa cu unt si presarata cu putina faina. Se pune tava la copt, in cuptorul cald, la foc mediu.
Se servesc langa cafea sau lapte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii