Faina se amesteca impreuna cu praful de copt, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat, untul moale iar la final ouale. Se framanta totul bine si se
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat, untul moale iar la final ouale. Se framanta totul bine si se intinde o foaie subtire de aluat. Se taie foaia cu ruleta sau paharul si se asaza formele intr-o tava unsa cu unt. Se introduce apoi tava in cuptorul cald si se lasa piscoturile la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Prajituri simple
Chec pufos

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii