Laptele condensat, margarina si fulgii de nuca de cocos se combina intr-un desert brazilian iubit atat de copii cat si de adulti. Intr-o oala se pune laptele si margarina se da la foc mic.
Intr-o oala se pune laptele si margarina se da la foc mic. Cand s-a topit margarina se adauga cocosul mestecand incontinu pana cand incepe sa se desprinda de pe oala. Se da la racit.
Dupa ce sa racit se fac bilute si se dau prin cocos sau zahar colorat. Este un desert de strada ce se serveste in timpul carnavalului de la Rio.
Prajiturile braziliene se pot servi in mici forme de hartie. Se poate manca in acel moment s-au in maxim 5 zile.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macPrintre legumele preferate de mine se numără şi prazul. Nu că ar fi vreo legumă care să nu-mi placă, după cum bine...
Mâncare de praz cu carne de porcIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii