Ouale se mixeaza cu zaharul pane se albeste compozitia, se adauga esenta de vanilie. cu ajutorul unei linguri de lemn se amesteca adaugandu-se faina i
Ouale se mixeaza cu zaharul pane se albeste compozitia, se adauga esenta de vanilie. cu ajutorul unei linguri de lemn se amesteca adaugandu-se faina in ploaie , untul topit si smantana. cu aceasta compozitie se umplu cochiliile de ou dupa ce au fost unse cu ulei (cu ajutorul unei pensule) pana la 1 cm de margine. Se coc 25-30 min la foc potrivit puse in picioare -eventual in tava de muffins. Se lasa sa se raceasca si se indeparteaza coaja ca la ouale fierte tari apoi se glazureaza cu ciocolata topita (am facut un con din hartie de copt si am pus ciocolata in ea) si se orneaza cu bombonele.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii