Miezul de nuca macinat, se amesteca impreuna cu zaharul, albusurile si se pune compozitia pe foc, amestecand continuu. Se lasa apoi la racit, se adau
Miezul de nuca macinat, se amesteca impreuna cu zaharul, albusurile si se pune compozitia pe foc, amestecand continuu. Se lasa apoi la racit, se adauga pe rand esenta de migdale, faina si se amesteca mereu. Separat, se tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi se toarna compozitia cu ajutorul unui cornet, sub forma de gramajoare mici, rotunde. Se presara cu zaharul pudra si se lasa la copt, la foc potrivit in cuptorul incins.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Prajituri delicioase Turta dulce

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii