Pricomigdale mocca

Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 60 g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • o lingurita de ness
  • 130 g faina
  • 20 g cacao
  • Pentru umplutura:
  • 3 linguri frisca nebatuta
  • 2 linguri de ness
  • 90 g ciocolata rasa
  • 3 linguri de coniac

Mod de preparare

Pentru pricomigdalele mocca se amesteca untul cu zaharul, galbenusul si nessul, apoi se adauga faina amestecata, in prealabil, cu praful de cacao. Se obtine un aluat care se lasa sa stea timp de o ora, dupa care se intinde o foaie de un centimetru grosime, din care se fac rondele. Se coc in cuptor circa cincisprezece minute, apoi frisca lichida se fierbe impreuna cu nessul si ciocolata. Se adauga coniacul, se lasa la racit, dupa care se bate bine pana devine o crema spumoasa cu care se lipesc fursecurile doua cate doua.


Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc