Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.
Pentru pricomigdalele mocca se amesteca untul cu zaharul, galbenusul si nessul, apoi se adauga faina amestecata, in prealabil, cu praful de cacao. Se obtine un aluat care se lasa sa stea timp de o ora, dupa care se intinde o foaie de un centimetru grosime, din care se fac rondele. Se coc in cuptor circa cincisprezece minute, apoi frisca lichida se fierbe impreuna cu nessul si ciocolata. Se adauga coniacul, se lasa la racit, dupa care se bate bine pana devine o crema spumoasa cu care se lipesc fursecurile doua cate doua.
Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii