Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.
Pentru pricomigdalele mocca se amesteca untul cu zaharul, galbenusul si nessul, apoi se adauga faina amestecata, in prealabil, cu praful de cacao. Se obtine un aluat care se lasa sa stea timp de o ora, dupa care se intinde o foaie de un centimetru grosime, din care se fac rondele. Se coc in cuptor circa cincisprezece minute, apoi frisca lichida se fierbe impreuna cu nessul si ciocolata. Se adauga coniacul, se lasa la racit, dupa care se bate bine pana devine o crema spumoasa cu care se lipesc fursecurile doua cate doua.
Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm văzut această reţeta la bucătăraş lucy2002. Mi-a plăcut tare mult cum arată, aşa că am făcut-o şi eu. Este o...
Desert prajitura rasturnata cu pruneDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii