Nu ai nevoie de mai mult de 30 de minute pentru a prepara aceste delicioase pricomigdale, potrivite si pentru cei mici.
Nucile maruntite se amesteca impreuna cu jumatate din cantitate de zahar tos. Se pune restul de zahar peste albusuri si se bat spuma tare. Se incalzeste apoi si se adauga o lingura de faina, o lingura de rom si putina sare. Se amesteca bine si se adauga zaharul cu nucile. Se ia cu lingurita din amestec si se pun gramajoare pe o tava, care se introduce in cuptor si se coace cu usa intredeschisa.
Pricomigdalele se servesc dupa ce s-au racit, presarate cu zahar pudra.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii