Rondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.
Pentru rondele, se face un aluat potrivit si se intinde cu sucitorul, dupa care se fac rondele care se umplu cu crema. Partea de sus se lasa cu gaura. Crema - 200 g unt, 200 g zahar si 100 g nuci macinate. Dupa ce se umplu fursecurile, se dau prin zahar pudra.
Rondelele se dau prin zahar pudra si se servesc.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaPastitio este o mancare foarte populara in Grecia. O fac cu drag ori de cate ori am mai mult timp . Pofta buna!!
PastitioSe pune pe foc zaharul cu apa si margarina, se amesteca tot timpul, pina se topeste zaharul. Se da putin la o parte, apoi se...
Ciocolata albaPuiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...
Ananas cu puiCulinar vine astazi cu o reteta rapida si absolut delicioasa de Cobbler cu capsuni! Reteta de Cobbler cu capsuni este un...
Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuniSe spala carnea, se taie in bucati mai maricele, se zvinta si se pune in tigaie sa se rumeneasca. Cind este gata, se scoate,...
Tocanita ungureascaUrmariti filmul de mai jos si pregatiti si voi impreuna cu mine!!! http://youtu.be/-bvn8P3npYc
Prajitura Dinte de negruIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii