Rondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.
Pentru rondele, se face un aluat potrivit si se intinde cu sucitorul, dupa care se fac rondele care se umplu cu crema. Partea de sus se lasa cu gaura. Crema - 200 g unt, 200 g zahar si 100 g nuci macinate. Dupa ce se umplu fursecurile, se dau prin zahar pudra.
Rondelele se dau prin zahar pudra si se servesc.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchini1. Spalati legumele, taiati-le cuburi 2.
Supa crema de morcov si piept de curcanAm adus desertul de duminica :)
Tort cu lamaie,portocala si ciocolata neagraDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii