Rondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.
Pentru rondele, se face un aluat potrivit si se intinde cu sucitorul, dupa care se fac rondele care se umplu cu crema. Partea de sus se lasa cu gaura. Crema - 200 g unt, 200 g zahar si 100 g nuci macinate. Dupa ce se umplu fursecurile, se dau prin zahar pudra.
Rondelele se dau prin zahar pudra si se servesc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii