Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile, cacaua si ciocolata topit
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile, cacaua si ciocolata topita intr-un vas la bain-marie. Se incorporeaza faina, putin cate putin, amestecand. Se unge o tava dreptunghiulara cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna aluatul si se coace la foc potrivit. Cand este gata, blatul se rastoarna pe un prosop de bucatarie si se ruleaza pe lungime.
Se topeste ciocolata cu lapte la bain-marie si se pastreaza doua-trei linguri. In restul de ciocolata topita se adauga frisca. Se intinde acest amestec peste blat si se pune si ciocolata de menaj taiata in bucatele. Se
ruleaza si se imbraca rulada in ciocolata topita pastrata.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii