Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile, cacaua si ciocolata topit
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile, cacaua si ciocolata topita intr-un vas la bain-marie. Se incorporeaza faina, putin cate putin, amestecand. Se unge o tava dreptunghiulara cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna aluatul si se coace la foc potrivit. Cand este gata, blatul se rastoarna pe un prosop de bucatarie si se ruleaza pe lungime.
Se topeste ciocolata cu lapte la bain-marie si se pastreaza doua-trei linguri. In restul de ciocolata topita se adauga frisca. Se intinde acest amestec peste blat si se pune si ciocolata de menaj taiata in bucatele. Se
ruleaza si se imbraca rulada in ciocolata topita pastrata.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii