Rulou sarat

Amestecam ingredientele, intindem aluatul, il ungem cu ou, il presaram cu cascavl sau susan. Taiem fasii de grosimea unui deget. Le coacem in cuptorul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 dkg faina
  • 25 dkg margarina
  • 10 dkg cascaval pentru aluat
  • 2 lingurite sare
  • 2 dl lapte
  • 10 dkg cascaval pentru decor sau susan

Mod de preparare

Amestecam ingredientele, intindem aluatul, il ungem cu ou, il presaram cu cascavl sau susan. Taiem fasii de grosimea unui deget. Le coacem in cuptorul pre-incalzit.

Se coc repede si rezista mult.
Alte retete speciale

Tarta cu visine

Tarta fructe

Tort de visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc