Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti este un desert clasic, foarte indragit, potrivit pentru copii. Poti imbunatati reteta clasica de salam de biscuiti adaugandu-i fistic.
Se toaca biscuitii in masina de tocat. Se impart apoi ingredientele in doua parti egale. Pentru partea alba se amesteva 6 linguri de zahar cu jumatate de pahar de apa, pe foc. Se adauga jumatate din cantitatea de unt, fisticul decojit si tocat, 5 nuci pisate si esenta de rom. Se omogenizeaza bine si se adauga jumatate din biscuiti. Pentru partea neagra se procedeaza la fel, doar ca se adauga cacaua, in plus. Se asaza sulul rezultat intr-o folie de aluminiu, se presara cu zahar pudra si nuca de cocos, se infasoara si se pune la rece.
Daca veti umezi putin folia de aluminiu, salamul nostru de biscuiti va avea crusta alba.
Salamul de biscuiti cu fistic se lasa 2-3 ore la rece dupa care se taie felii.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii