Scoarta delicioasa de copac

Pentru scoarta de copac se face un aluat potrivit de tare, care se lasa la frigider timp de o ora, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa si se taie fasii lungute .

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 pahar cu lapte
  • 1 pachet de unt
  • 1 praf de copt stins cu lamaie / otet
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Pentru scoarta delicioasa de copac se face un aluat potrivit de tare, care se lasa la frigider timp de o ora, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa si se taie fasii lungute care se dau prin 150 g nuci macinate amestecate cu zahar tos. Fasiile se dau prin ou batut si apoi prin nuca si se coc pe tavi speciale, incalzite.


Dupa ce s-au copt, la sfarsit, scoarta delicioasa de copac se da prin zahar pudra si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori