Spitzbuben sunt niste fursecuri de Craciun delicioase. Aluat fraged al fursecurilor se completeaza perfect cu finetea gemului de coacaze sau gemul vostru preferat. Sunt niste dulciuri/cadouri de Craciun delicioase.
Am pus toate ingredientele pentru aluat in vasul robotului. A framantat cateva minutele, pana aluatul a devenit omogen. Am facut o bila, pe care am intins-o cu sucitorul (intre 2 foi de hartie de copt).
Apoi am taiat forme. Le-am copt la 160 gr.C-170gr.C cam 8-9 minute..maxim 10. Dupa ce sunt coapte, se lasa la racit pe ceva drept. Am incalzit marmelada de mure si am umplut fursecurile (cele cu jeleu galben(cumparat) -e un amestec de piersici cu maracuia).
Pofta buna! Reteta Spitzbuben - fursecuri de Craciun a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii