Se amesteca faina cu cacaua, se adauga scortisoara, cuisoarele, enibaharul, vanilia, alunele macinate si zaharul. Se amesteca bine impreuna cu cubule
Se amesteca faina cu cacaua, se adauga scortisoara, cuisoarele, enibaharul, vanilia, alunele macinate si zaharul. Se amesteca bine impreuna cu cubulete de unt, se adauga oul, cafeaua si se framanta aluatul. Se infasoara apoi intr-o folie si se lasa la rece o ora. Se intinde apoi o foaie de aluat groasa de 1 cm, din care se decupeaza stelute, apoi se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc stelutele in cuptorul incins, aproximativ 10-12 minute, apoi se scot si se pudreaza cu zahar.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat Prajitura snikers Prajitura cu gem
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii