Mierea se freaca cu zaharul, pe foc mic, pana se topesc. Se ia vasul de pe foc si se adauga in compozitie ouale pe rand, apoi uleiul si cate putina f
Mierea se freaca cu zaharul, pe foc mic, pana se topesc. Se ia vasul de pe foc si se adauga in compozitie ouale pe rand, apoi uleiul si cate putina faina. Se adauga scortisoara, zaharul vanilat, praful de cuisoare si coaja de lamaie. Se tapeteaza apoi o forma cu unt si faina si se toarna compozitia. Se introduce apoi forma in cuptor si se lasa la copt.
Se serveste dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Prajituri simple
Lapte de pasare
Prajitura televizor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii